[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: Uploading documents on IE



Hello

James Caldow from here at QMU reported a similar problem back in April (here's the email thread from then: http://www.eprints.org/tech.php/18901.html ). We're still experiencing this, and since upgrading from IE 10 to IE11 in August, we now also get an error message which I'm attaching a screenshot of.

We've currently got a large backlog of papers waiting to be uploaded as a result of this, not to mention the requirements of the next REF to prepare for, so any advice or assistance would be very much appreciated.

Kind regards,

Helen

Helen Muir
Research Support Librarian
Queen Margaret University, Edinburgh
Queen Margaret University, Edinburgh is a registered charity: Scottish Charity Number SC002750



From: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] On Behalf Of Lizz Jennings
Sent: 09 December 2014 12:04
To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
Subject: [EP-tech] Re: Uploading documents on IE

Hi Seb,

The template does have that in the right place - I'm getting JS issues on my page, but not on the 3.3.11 page, so I think it's just because it's passing an imaginary box to the JS on my version.

I've had someone contact me off list to say they also have similar problems with 3.3.12.  Will see if we can identify any commonalities.

Lizz
On 08/12/2014 17:40, sf2 wrote:

Hi Lizz,

I'm not a specialist of IE and related issues (always trying to run away from it), but check your template has:

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" />

as the first tag under <head>

Otherwise try to spot any javascript-related issues whilst loading the page?

Seb

On 08.12.2014 12:54, Lizz Jennings wrote:

Hi all,



I thought I'd broken this, but actually have gone to my live system

where I haven't messed around with the uploads and I'm getting the same

behaviour, so thought I'd ask if anyone else is having trouble with this.



My live system is running 3.3.11 (test is 3.3.12) with the ReCollect

plugin for data.



In Internet Explorer (11), I am getting two weird problems with file

uploads:



1)  It spawns an extra progress bar for no reason and then wonders why

it can't find the related imaginary file



2)  It includes the whole file path rather than just the file name



I can't see anything on github that fixes these, is it just me or is

this happening elsewhere?



Lizz







*** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech

*** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/

*** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/

*** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/



--

Lizz Jennings BA MSc ACLIP MCLIP (Revalidated 2014)

Technical Data Officer

The Library 4.10, University of Bath, Bath, BA2 7AY UK

Ext. 3570 (External 01225 383570)

E.Jennings at bath.ac.uk<mailto:E.Jennings at bath.ac.uk>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20141210/9c415b51/attachment-0001.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: eResearch prtscn.docx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Size: 194578 bytes
Desc: eResearch prtscn.docx
Url : http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20141210/9c415b51/attachment-0001.bin