[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: Uploading documents on IE



 

Hello, 

If you haven't done it already, it would be cool to report that bug on
http://github.com/eprints/eprints for the dev team at Southampton. It
sounds like quite a nasty bug. 

Seb 

On 10.12.2014 11:26, Lizz Jennings wrote: 

> Mine is uploading the document, and then I get the same error message. Is yours not uploading the document at all?
> 
> Lizz
> 
> On 10/12/2014 11:03, Muir, Helen wrote: 
> 
>> Hello 
>> 
>> James Caldow from here at QMU reported a similar problem back in April (here's the email thread from then: http://www.eprints.org/tech.php/18901.html [1] ). We're still experiencing this, and since upgrading from IE 10 to IE11 in August, we now also get an error message which I'm attaching a screenshot of. 
>> 
>> We've currently got a large backlog of papers waiting to be uploaded as a result of this, not to mention the requirements of the next REF to prepare for, so any advice or assistance would be very much appreciated. 
>> 
>> Kind regards, 
>> 
>> Helen 
>> 
>> Helen Muir 
>> Research Support Librarian
>> Queen Margaret University, Edinburgh 
>> 
>> Queen Margaret University, Edinburgh is a registered charity: Scottish Charity Number SC002750

 

Links:
------
[1] http://www.eprints.org/tech.php/18901.html
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20141210/8bfef9bc/attachment.html