[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Black overlay covers half of the webpage



I have one
file [EPRINTS_ROOT]/archives/[ARCHIVEID]/cfg/static/javascript/auto/90_local.js,
but I'm guessing that comes with eprints, plus the file only contains a
comment with some instructions.

On Wed, Sep 27, 2017 at 11:30 AM, John Salter <J.Salter at leeds.ac.uk> wrote:

> Hi,
>
> I think what you're seeing is part of the 'lightbox' functionality.
>
> You can see the repeated
>
> <div id="overlay"?>
>
> <div id="lightbox"?>
>
> <div id="overlay"?>
>
> <div id="lightbox"?>
>
> in the screenshot you sent.
>
> For some reason, the lightbox is being set up twice, but only the first
> overlay (which is the black box) is being hidden.
>
>
>
> Do you have any custom javascript in [EPRINTS_ROOT]/archives/[
> ARCHIVEID]/cfg/static/javascript/?
>
>
>
> Cheers,
>
> John
>
>
>
> *From:* eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces@
> ecs.soton.ac.uk] *On Behalf Of *Mitocariu Emilian
> *Sent:* 27 September 2017 09:07
> *To:* eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
> *Subject:* [EP-tech] Black overlay covers half of the webpage
>
>
>
> Hi,
>
>
>
> I'm trying to migrate eprints from a server with ubuntu 10.04.4 and
> eprints 3.3.7 to a new server with ubuntu 16.04.03 and eprints 3.3.15. I
> did the migration as described here: https://wiki.eprints.
> org/w/Moving_a_repository, but i also ran this command "./bin/epadmin
> update myrepo" after "./bin/epadmin upgrade myrepo".
>
>
>
> I set up a temporary domain to test the migration and when I visited the
> webpage, about half of the page was black. I realised that the eprints
> configuration file (cfg/cfg.d/10_core.pl) still had the original domain
> set, not the temporary one, so I changed it with "./bin/epadmin config_core<archivename>",
> generated the new webpages and the black overlay disappeared.
>
>
>
> The server is behind a proxy, so I generated a certificate on the proxy
> and enabled HTTPS. Now the black overlay reappeared and I can't get rid of
> it. I attached a print screen to this email for more details.
>
>
>
> Does anyone know what causes the black overlay to appear and how can i get
> rid of it?
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
> *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20170927/2a961994/attachment-0001.html