[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Error in Script - Adding usertype validation in citation



Hi,

I might be missing something and wondering if anyone has encountered of might have a fix on this?  We've added this script in cfg/citations/eprint/default.xml

   <if test="$current_user{usertype} = 'editor'">
     <if test="ROCW">
         <print expr="ROCW"/>.
     </if>
   </if>

When a user is logged in, there is no [Error in Script] when viewing citation results.  But when not logged in, I'm getting the error in script.

I think it might be with $current_user{usertype} variable not declared/not used when not logged in, thus the error?



Ellis Gatchalian
Systems Librarian
Wintec
Private Bag 3036, Waikato Mail Centre, Hamilton 3240
Phone: +64-(0)7-834 8800 ext 8633
Fax: +64-(0)7-838 8257
Email: ellis.gatchalian at wintec.ac.nz
Web: http://www.wintec.ac.nz/

[Description: WIN01]








________________________________

This electronic mail transmission is intended for the named recipients only. It may contain private and confidential information. If this has come to you in error you must take no action based upon it, nor must you copy it or show it to anyone; please telephone or email the sender at Wintec immediately and return the original email. We cannot accept any liability for any loss or damage sustained as a result of software viruses. It is your responsibility to carry out such virus checking as is necessary before opening any attachment which may be included with this message.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20170111/aefef07e/attachment.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.gif
Type: image/gif
Size: 5148 bytes
Desc: image001.gif
Url : http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20170111/aefef07e/attachment.gif