[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Issues with users



Hello all,

I'm trying to debug some issues we're having with our user page generation. There are a number of users in our database which are simply not getting picked up on page generations and I cannot figure out why. They can log into the system. They have records which we have associated with their user ID, yet still they don't get a page on the creator browse screen - going to the page that SHOULD be related to their ID manually returns a 404, so nothing is getting generated. I've tried generating abstracts, force starting the indexer but I'm not sure where to start in properly debugging this.

Any thoughts would be good!

Andrew

The University of Lincoln, located in the heart of the city of Lincoln, has established an international reputation based on high student satisfaction, excellent graduate employment and world-class research.

The information in this e-mail and any attachments may be confidential. If you have received this email in error please notify the sender immediately and remove it from your system. Do not disclose the contents to another person or take copies.

Email is not secure and may contain viruses. The University of Lincoln makes every effort to ensure email is sent without viruses, but cannot guarantee this and recommends recipients take appropriate precautions.

The University may monitor email traffic data and content in accordance with its policies and English law. Further information can be found at: http://www.lincoln.ac.uk/legal.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20161031/477dd8ce/attachment.html