[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Items made live, not showing in browse views



Hi All,

This isn't a problem that occurs often, but sometimes when an item is pushed to 'archive' and made live, it doesn't display in the various browse views for any of the authors...

You can call up the item directly, e.g. http://eprints.usq.edu.au/28127/, but it isn't in the browse view for any of the authors...

In the past, something similar occurred when an item succeeds a previous version etc., but this doesn't appear to be the case in this instance...

Anyone got any ideas ?


Cheers

Matt.
University of Southern Queensland
Toowoomba | Queensland | 4350 | Australia



_____________________________________________________________
This email (including any attached files) is confidential and is for the intended recipient(s) only. If you received this email by mistake, please, as a courtesy, tell the sender, then delete this email.

The views and opinions are the originator's and do not necessarily reflect those of the University of Southern Queensland. Although all reasonable precautions were taken to ensure that this email contained no viruses at the time it was sent we accept no liability for any losses arising from its receipt.

The University of Southern Queensland is a registered provider of education with the Australian Government.
(CRICOS Institution Code QLD 00244B / NSW 02225M, TEQSA PRV12081 )

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20160107/38e9789b/attachment-0001.html