[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: Access table "missing entries"



Seb,

Here you have some of them:

189.222.232.177 - - [07/Mar/2014:19:08:26 -0300] "GET
/1355/1/01210_b.pdf HTTP/1.1" 500 71628 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT
6.1; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko"

157.55.32.111 - - [07/Mar/2014:19:12:16 -0300] "GET
/1497/1/Apo2010a14v2pp101%2D120.pdf HTTP/1.1" 500 169483 "-"
"Mozilla/5.0 (compatible; bingbot/2.0;
+http://www.bing.com/bingbot.htm)"

186.34.158.204 - - [07/Mar/2014:19:13:01 -0300] "GET
/1602/1/FACES_n36-37_145-155.pdf HTTP/1.1" 500 23360
"https://www.google.com/"; "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1)
AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.117
Safari/537.36"

190.212.64.72 - - [07/Mar/2014:19:13:22 -0300] "GET /1543/1/01315.pdf
HTTP/1.1" 500 29040 "https://www.google.com.ni/"; "Mozilla/5.0 (Windows
NT 6.2; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/33.0.1750.146 Safari/537.36"

189.161.42.94 - - [07/Mar/2014:19:13:50 -0300] "GET
/1613/1/08_diseno_procesos.pdf HTTP/1.1" 500 49368
"https://www.google.com.mx/"; "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0)
AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
Safari/537.36"

189.161.42.94 - - [07/Mar/2014:19:13:50 -0300] "GET
/1613/1/08_diseno_procesos.pdf HTTP/1.1" 500 332289
"https://www.google.com.mx/"; "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0)
AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
Safari/537.36"

181.179.77.101 - - [07/Mar/2014:19:16:41 -0300] "GET
/144/1/FACES_n23_67-86.pdf HTTP/1.1" 500 73221
"https://www.google.com/"; "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1)
AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
Safari/537.36"

157.55.35.102 - - [07/Mar/2014:19:17:55 -0300] "GET
/235/1/Apo1999a3v2pp93%2D120.pdf HTTP/1.1" 500 170942 "-" "Mozilla/5.0
(compatible; bingbot/2.0; +http://www.bing.com/bingbot.htm)"

201.186.25.83 - - [07/Mar/2014:19:18:24 -0300] "GET
/1471/1/bortolussi_mf.pdf HTTP/1.1" 500 61320 "https://www.google.cl/";
"Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko)
Chrome/33.0.1750.146 Safari/537.36"

190.233.11.69 - - [07/Mar/2014:19:18:37 -0300] "GET /1217/1/01147.pdf
HTTP/1.1" 500 36050 "https://www.google.com.pe/"; "Mozilla/5.0 (Windows
NT 6.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/33.0.1750.146
Safari/537.36"

186.156.79.153 - - [07/Mar/2014:19:18:28 -0300] "GET
/1606/1/01_sistema_de_produccion.pdf HTTP/1.1" 500 1006855
"https://www.google.cl/"; "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1)
AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/34.0.1847.45
Safari/537.36"

On Fri, Mar 14, 2014 at 11:41 AM, Sebastien Francois
<sf2 at ecs.soton.ac.uk> wrote:
> Hello,
>
> Could you show some URL's that end up in a 500 please?
>
> Seb.
>
> On 14/03/14 14:40, Centro de Documentaci?n wrote:
>> Hi Mark,
>>
>> Reading apache log file of this month I find 32.3% code 206 and 34.5%
>> code 500. These rates are very high.
>>
>> The new server have started to run since the end of February.
>>
>> Any clue? what am I missing?
>>
>> Regards,
>>
>> On Thu, Mar 13, 2014 at 8:26 PM, Mark Gregson <mark.gregson at qut.edu.au> wrote:
>>> Maybe it is a problem with access to the repository rather than a logging problem?
>>>
>>> Do you have other logs, e.g., Apache log files or Google Analytics, where you could confirm the actual number of successful page requests?
>>>
>>> Mark
>>>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
> *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/