[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: Altmetrics



On 24/06/14 14:12, Andrew Beeken wrote:
> User details as per a ps aux | egrep '(apache|httpd)'
>
> root      2050  0.0  0.6 320312  7040 ?        Ss   13:38   0:01
> /usr/sbin/apache2 -k start
> www-data  2075  0.0  4.7 340308 48816 ?        S    13:38   0:00
> /usr/sbin/apache2 -k start
> www-data  2076  0.0  3.7 336192 37996 ?        S    13:38   0:00
> /usr/sbin/apache2 -k start
> www-data  2077  0.0  0.4 320336  5040 ?        S    13:38   0:00
> /usr/sbin/apache2 -k start
> www-data  2078  0.0  0.4 320336  5040 ?        S    13:38   0:00
> /usr/sbin/apache2 -k start
> www-data  2079  0.0  0.4 320336  5040 ?        S    13:38   0:00
> /usr/sbin/apache2 -k start
> www-data  3514  0.0  0.5 320336  5484 ?        S    14:04   0:00
> /usr/sbin/apache2 -k start
> andrew    3661  0.0  0.0  13596   924 pts/2    S+   14:06   0:00 egrep
> --color=auto (apache|httpd)
>
> File perms, the folder owner is eprints user however the lib folder is
> owned by root - I wonder if this is the problem here?

Yes, that's very likely the issue. Fix your permissions and try again - 
e.g. make Apache run as eprint/eprints and gives ownership of your 
entire EPrints directory to eprints/eprints.

Check your EPrints/SystemSettings.pm has user and group = eprints. Also 
restart your indexer (don't forget that...).

Also feel free to adapt the eprints/eprints user/group as to whatever 
suits you (www-data or else).

Seb

> (this is all on my local development environment however I have to wonder
> if the issue is the same on live)