[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: Search in subjects and divisions does nothing



Is your distribution Debian or RedHat based? I am trying to figure out the
problem...

Kostas Pgasinos


2014-07-16 16:09 GMT+03:00 Christian Blohmann <christian.blohmann at gmail.com>
:

> I have the same problem with all my repositories running Eprints 3.3.11
> and 3.3.12.
>
> Christian Blohmann
>
>
> On Thu, Jul 10, 2014 at 12:30 PM, pgasinos pgs <pgasinos at gmail.com> wrote:
>
>> I am trying to deposit new items in Eprints 3.3.12 but seems that
>> searching in the subjects or divisions list shows no results. The main
>> search module works fine in utf-8. I have another repository (version 3.0.5
>> in Fedora) that works fine.
>> Any ideas what might be the problem?
>> The OS is Ubuntu Server 12.04.4 LTS 64bit already updated and the Eprints
>> is 3.3.12 installed via Eprints PPA.
>>
>> Kostas Pgasinos
>>
>> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>> *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/
>>
>>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
> *** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20140718/34106c53/attachment.html