[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: Weird "session" problem within EPrints 3.3.11



Hi,

Yes, but how do I do it? I have only this virtual host configured into 
my server (using SSL):

<IfModule mod_ssl.c>
<VirtualHost *:443>
        SSLEngine On
        SSLCertificateFile   /usr/lib/ssl/certs/mycert.crt
        SSLCertificateKeyFile   /usr/lib/ssl/star_mycert.key
        SSLCertificateChainFile /etc/ssl/private/bundle.crt

         Include /usr/share/eprints3/cfg/apache_ssl.conf
</VirtualHost>
</IfModule>

and in the 10_core_config.pl file I have:


$c->{host} = 'eprints.mydomain.org';
$c->{port} = 80;
$c->{aliases} = [];
$c->{securehost} = 'eprints.mydomain.org';
$c->{secureport} = 443;
$c->{http_root} = undef;


Regards.

On 07/05/2013 03:12 PM, John Salter wrote:
> Is it switching between http and https?
> I think you can have an http session without an https one and vice-versa.
>
> Cheers,
> John
>
> -----Original Message-----
> From: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk [mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] On Behalf Of Joel Rosental R.
> Sent: 05 July 2013 13:58system
> To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
> Subject: [EP-tech] Weird "session" problem within EPrints 3.3.11
>
> Hi,
>
> I'm having a strange behavior with EPrints 3.3.11. This is the problem:
> When I login into EPrints and click on "Deposit Item" I get a menu to
> choose the Item Type (everything is fine until this point).
>
> If I continue through the workflow I can deposit the item without
> problem, but if on that screen (choosing the item type) I click on for
> instance,  "Home" button, then besides taking me to the main webpage
> (HOME), it "destroys" my session as I appear as I haven't logged in yet.
>
> Any ideas of why I'm getting this behavior?
>


-- 

Joel Rosental R.
System Administrator

Tel: +34 91 481 69 87
Web: http://www.networks.imdea.org