[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: problem with multiple archives from



Yes, the first archive is running https. The second not yet.


Sebastian



Von: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk 
[mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] Im Auftrag von Adam Field
Gesendet: Montag, 2. November 2015 15:53
An: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
Betreff: [EP-tech] Re: problem with multiple archives from



Are you running https?





--
Adam Field
Business Relationship Manager and Community Lead
EPrints Services







On 30 Oct 2015, at 15:15, John Salter <J.Salter at leeds.ac.uk> wrote:





That all looks OK (I'm guessing 'loclhost' in the second one is a typo?)

Have you got any other config files that define 'base_url' or similar in:
~/archives/<dbis>/cfg/cfg.d/
~/archives/ <inf>/cfg/cfg.d/
~/lib/cfg.d/
~/lib/syscfg.d/
~/cfg/cfg.d/

The http paths configured in here:
https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#L504
Which in turn calls _add_http_paths:
https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#L715-L774
and _add_live_http_paths:
https://github.com/eprints/eprints/blob/3.3/perl_lib/EPrints/Repository.pm#L288-L300

- but these can be overridden in config files.

If none of that helps, if you look at the source-code for a page, are the 
links relative, or absolute?
Do you have a <base...> element in your template?

Cheers,
John



-----Original Message-----
From: eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk 
[mailto:eprints-tech-bounces at ecs.soton.ac.uk] On Behalf Of Sebastian Schick
Sent: 30 October 2015 14:41
To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
Subject: [EP-tech] Re: problem with multiple archives from

Hi Thomas,

the content of <EprintsPath>/archives/<dbis>/cfg/cfg.d/10_core.pl is
$c->{host} = 'dbis.localhost';
$c->{port} = 80;
$c->{aliases} = [];
$c->{securehost} = '';
$c->{secureport} = 443;
$c->{http_root} = undef;

the content of <EprintsPath>/archives/<inf>/cfg/cfg.d/10_core.pl is

$c->{host} = 'inf.loclhost';
$c->{port} = 80;
$c->{aliases} = [];
$c->{securehost} = '';
$c->{secureport} = 443;
$c->{http_root} = undef;



Is there something missing in the second conf file?

Sebastian


On 30.10.2015 14:52, Thomas Lauke wrote:



Hi Sebastian,




Why does eprints generate wrong links on the web pages?

imho the definition in <EprintsPath>/archives/<repoID>/cfg/cfg.d/10_core.pl is 
relevant during bin/generate_static ...

Hth
Thomas




*** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
*** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
*** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
*** EPrints developers Forum: http://forum.eprints.org/



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20151102/0b89f983/attachment.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/pkcs7-signature
Size: 6136 bytes
Desc: not available
Url : http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20151102/0b89f983/attachment.bin