[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: post installation issue



Show us the output of such a command eg. bin/generate_views <repository_id>

and show us the content of the archives/ directory.

Seb.

On 20/03/12 11:16, smal at ccmb.res.in wrote:
> hi
>
> but still Iam unable to execute those commands like generate_views, _static, _abstracts and the link for the latest additions, search repository, browse repository, login, create user are not active. It seems breaking with usual error message...etc
>
> In response to all these, the output is displaying the list of help menus.
>
> In such scenario, I am running out of time and patience. I may have to erase the existing reprints package and only to reload the new package. Is it wise enough to do? kindly tender your advise.
>
> Regards
> s.mahalingam
>
> ----- Original Message -----
> From: "Chander Shekhar"<css at ceeri.ernet.in>
> To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
> Sent: Tuesday, March 20, 2012 4:32:18 PM
> Subject: [EP-tech] Re: post installation issue
>
> Its not the error Mr mahalingam !!! its the ok msg, u have to jst restart
> the apache (httpd) service after this, and u r done.
>> hi
>>
>> the problem is that I am unable to re-execute the following commands
>>
>> 1. bin/epadmin generate_views "repository ID"
>>
>> 2. bin/epadmin generate_static "repository ID"
>>
>> 3. bin/epadmin generate_abstracts "repository ID"
>>
>> the error message in response to above commands are as follows:
>>
>> bash-4.1$ bin/epadmin reload publications_new
>> The repository config will be reloaded, but you should still restart
>> apache as
>> soon as possible.
>>
>> bash-4.1$
>>
>>
>> Moreover. on the repository index page, the server gives broken link for
>> "Latest addition, search repository and browse repository, Login page,
>> create account etc. whereas for the link is active for "About this
>> repository and Repositories policies". It means that the link is active
>> for the files located in the base directory in which the index page
>> exists. Whereas, the pages located other than the base directory are not
>> active.(e.g.) cigi, views etc. Is there any way to resolve this issue?
>> Many more thanks in advance.
>>
>> with regards
>> s.mahalingam
>>
>>
>>
>> ---- Original Message -----
>> From: "Yuri"<yurj at alfa.it>
>> To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
>> Sent: Tuesday, March 20, 2012 4:07:57 PM
>> Subject: [EP-tech] Re: post installation issue
>>
>> and the problem is?
>>
>>
>> Il 20/03/2012 11:11, smal at ccmb.res.in ha scritto:
>>> Hi
>>>
>>> NO, it is wrong, it still asks for new repository ID. see the pasted
>>> output.
>>>
>>>
>>> bash-4.1$ bin/epadmin create
>>>
>>> Create an EPrint Repository
>>>
>>> Please select an ID for the repository, which will be used to create a
>>> directory
>>> and identify the repository. Lower case letters and numbers, may not
>>> start with
>>> a number. examples: "lemurprints" or "test3"
>>>
>>> Existing repositories:
>>> epigenome, chromatin, publications_new, ccmb_publications, publications
>>>
>>> Archive ID?
>>>
>>>
>>> Regards
>>> s.mahalingam
>>>
>>>
>>> ----- Original Message -----
>>> From: "Denis Pitzalis - STARC"<d.pitzalis at cyi.ac.cy>
>>> To: eprints-tech at ecs.soton.ac.uk
>>> Sent: Tuesday, March 20, 2012 3:05:44 PM
>>> Subject: [EP-tech] Re: post installation issue
>>>
>>> Hi
>>>
>>> if I'm right the command epadmin create does not take any further
>>> option. you will declare after the name of your new repository.
>>>
>>> best,
>>> Denis
>>>
>>> On Tue, Mar 20, 2012 at 9:19 AM, Yuri<yurj at alfa.it>   wrote:
>>>> Il 20/03/2012 08:39, smal at ccmb.res.in ha scritto:
>>>>> there are two instances at which the output varies
>>>>>
>>>>> 1. bin/epadmin reload "repository ID"
>>>>>
>>>>> The repository config will be reloaded, but you should still restart
>>>>> apache as soon as possible.
>>>>> ( I checked that both apache and mysql are running as usual)
>>>>>
>>>>> 2. bin/epadmin reload or any other command "repository ID"
>>>>>
>>>>> It outputs various epadmin command menus as follows
>>>>>
>>>>> Usage: epadmin *command* repository_id* (options)
>>>>>      where *command* is one of:
>>>>>
>>>>>      cleanup_cachemaps
>>>>>      config_core
>>>>>      config_db
>>>>>      create
>>>>>      create_db etc...
>>>>> Hope this suffice your needs to diagnose this issue. I concur with you
>>>>> that I may have missed the basic parameter while configuring the D/B.
>>>>> If it is so, how do I have to reconfigure ths same D/B.?
>>>> why can't you just post the commands you give and its output? :)
>>>> *** Options:
>>>> http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>>>> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>>>> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>>>>
>>>
>>>
>>> *** Options:
>>> http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>>> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>>> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>>
>> --
>> S Mahalingam
>> Technical Officer
>> IT Group
>> Centre for Cellular and Molecular Biology(CCMB) - CSIR.
>> Habsiguda, Uppal Road
>> Hyderabad 500 007
>>
>> Ph:+91-40-27192776,27192866
>>     +91-40-27160222-41, Ext:2776,2866
>> Cell: +91-9490682527
>> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>>
>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20120320/933fc32f/attachment.html