[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[EP-tech] Re: Unable to edit home page via "Edit XPage Code"?



There used to be a bug with this (but I don't know which version of 
EPrints you're using...)

Try editing: 
/opt/eprints3/perl_lib/EPrints/Plugin/Screen/Admin/Config/Edit.pm 
(replace /opt/eprints3 with your EPrints install path)

Look for:

         # install the new file
         unless( open( DATA, ">$fn" ) )
         {
                 $self->{processor}->add_message(
                         "error",
                         $self->{session}->html_phrase( 
"Plugin/Screen/Admin/Config/Edit:could_not_write",
                                 error_msg=>$self->{session}->make_text($!),
                                 filename=>$self->{session}->make_text( 
$self->{processor}->{configfilepath} ) ) );
                 return;
         }
         print DATA $data;
         close DATA;

If it looks like the code above, then change to:

         # install the new file
         unless( open( DATA, ">$fn" ) )
         {
                 $self->{processor}->add_message(
                         "error",
                         $self->{session}->html_phrase( 
"Plugin/Screen/Admin/Config/Edit:could_not_write",
                                 error_msg=>$self->{session}->make_text($!),
                                 filename=>$self->{session}->make_text( 
$self->{processor}->{configfilepath} ) ) );
                 return;
         }
*        binmode( DATA, ":utf8" );*
         print DATA $data;
         close DATA;

Restart Apache after making the change & let us know if that fixed your 
problem?

Seb.



On 18/06/12 15:58, Mario Beaudoin wrote:
>
> with web interface "Edit Xpage code"
> i think the UTF8 is not reconised by this web interface
> but if i transfert the same file with ftp
> and update static it work fine
> Mario
> At 10:38 2012-06-18, you wrote:
>> Hi Mario,
>>
>> Do you mean when editing phrases? Or in a "phrases" file?
>>
>> On my local 3.2.3 dev machine I have a phrases file (encoding = 
>> utf-8) with French accents (without having to "code" them) and this 
>> just works.
>>
>> Seb.
>>
>> On 18/06/12 14:49, Mario Beaudoin wrote:
>>> I
>>>
>>> I have the same error
>>> first line of the code is
>>> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no" ?>
>>> work fine in 3.2.7
>>> now i have to write this
>>> <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"  standalone="no"  ?>
>>> i have to code all french accent
>>> it is possible to fix that Please
>>>
>>>  Best regards,
>>> Mario
>>
>> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
>> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
>> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/
>
>
> *** Options: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/mailman/listinfo/eprints-tech
> *** Archive: http://www.eprints.org/tech.php/
> *** EPrints community wiki: http://wiki.eprints.org/

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.ecs.soton.ac.uk/pipermail/eprints-tech/attachments/20120618/5c5f4e22/attachment-0001.html